Belépés
Amit mikróban nem szabad melegíteni
... tartalmaz nitrátot, ami az újramelegítés során nitritekké, majd nitrozaminná alakul. Ez az anyag negatívan befolyásolja a test oxigénellátását, ráadásul egyes típusai a European Food Information Council kutatói szerint karcinogén tulajdonságúak is.

Csirkehúsételek
Gondot okozhat, ha a csirkehús nincs megfelelően átsütve, illetve megfelelően tárolva. Azokon a részek...
2020-10-24 12:55:51
1 
Címkék: European Food Information Council, újramelegítés során, anyag negatívan, test oxigénellátását, csirkehús nincs, csirkehúsételek, oxigénellátását, tulajdonságúak, újramelegítés, nitrozaminná, befolyásolja, information, megfelelően, nitritekké, karcinogén, melegíteni, csirkehús, negatívan, tartalmaz, mikróban, european, ráadásul, nitrátot, kutatói, council, tárolva, okozhat, átsütve, típusai, illetve, szerint, szabad, azokon, részek, alakul, gondot, nincs, anyag, egyes, során,
© 2013 TVN.HU Kft.